Menu
Your Cart

Biciclete copii

Brand: RDB Model: Lastunul
Bicicleta RDB Lăstunul de 12 Inch vine dotată cu pedale și cotulet asortate, conferind o eleganță aparte produsului. Această bicicletă este destinată fetelor și băieților și este recomandată utilizării în cadrul orașului.Prima bicicleta a copilului tau va ramane mereu in memoria lui.De aceea te invi..
699 RON
Fără TVA:699 RON
Brand: RDB Model: Albatros 20"
RDB ALBATROS este o bicicleta foarte apreciata cu un design deosebit fiind usor de remarcat in trafic. Are frane disk fata-spate si suspensie fata.Bicicleta RDB pentru copii, elegantă și sigura, cu roți de 20 inch, va fi cadoul perfect pentru copilul dvs. Fiind prevăzută cu șa și ghidon reglabile în..
849 RON
Fără TVA:849 RON
Brand: RDB Model: Asc 20
Modelele de biciclete sunt concepute pentru inițierea în mersul pe bicicletă.Bicicleta RDB pentru copii, elegantă și sigura, cu roți de 20 inch, va fi cadoul perfect pentru copilul dvs. Fiind prevăzută cu șa și ghidon reglabile în înălțime, bicicleta va oferi mulți ani de distracție.Suportul lateral..
709 RON
Fără TVA:709 RON
Brand: RDB Model: Lastunul 14
Bicicleta RDB Lăstunul de 14 Inch vine dotată cu pedale și cotulet asortate, conferind o eleganță aparte produsului. Această bicicletă este destinată fetelor și băieților și este recomandată utilizării în cadrul orașului.Caracteristici:– material cadru: Oțel– coșuleț FRONTAL-portbagaj DORSAL-roți aj..
729 RON
Fără TVA:729 RON
Brand: RDB Model: Lastunul 16
Bicicleta RDB Lăstunul de 16 Inch vine dotată cu pedale și cotulet asortate, conferind o eleganță aparte produsului. Această bicicletă este destinată fetelor și băieților și este recomandată utilizării în cadrul orașului.Modelele de biciclete RDB concepute pentru initierea in mersul pe bicicleta.Tin..
729 RON
Fără TVA:729 RON
Brand: RDB Model: Lebada 16
Modelele de biciclete RDB concepute pentru initierea in mersul pe bicicleta.Recomandate pentru copii cu varsta intre 4 si 6 ani si inaltimea cuprinsa intre 100 cm si 115 cm.Totusi, tinand cont ca bicicleta este una pentru initiere, este foarte important ca ea sa fie corect aleasa.O bicicleta potrivi..
519 RON
Fără TVA:519 RON
Brand: RDB Model: Tiger 24
Modelul RDB-TIGER este conceput pentru inițierea în mersul pe bicicletă.Recomandat pentru copii cu vârstă între 9 și 14 ani și înălțimea peste 130cm, acestea pot fi potrivite și pentru adulți.Totuși, ținând cont că bicicleta este una pentru inițiere, este foarte important ca ea să fie corect aleasă...
759 RON
Fără TVA:759 RON
Brand: RDB Model: Ysv 1001
Modelele de biciclete RDB concepute pentru initierea in mersul pe bicicleta.Recomandate pentru copii cu varsta intre 4 si 6 ani si inaltimea cuprinsa intre 100 cm si 115 cm.Totusi, tinand cont ca bicicleta este una pentru initiere, este foarte important ca ea sa fie corect aleasa.O bicicleta potrivi..
399 RON
Fără TVA:399 RON
Brand: RDB Model: Laser 16
Modelele de biciclete RDB concepute pentru initierea in mersul pe bicicleta.Recomandate pentru copii cu varsta intre 4 si 7 ani si inaltimea cuprinsa intre 106 cm si 115 cm.Totusi, tinand cont ca bicicleta este una pentru initiere, este foarte important ca ea sa fie corect aleasa.O bicicleta potrivi..
539 RON
Fără TVA:539 RON
Brand: RDB Model: Laser 20
Modelele sunt concepute pentru a asigura comfort, stabilitate dar și siguranță sporită.Bicicleta RDB pentru copii, elegantă și sigura, cu roți de 20 inch, va fi cadoul perfect pentru copilul dvs. Fiind prevăzută cu șa și ghidon reglabile în înălțime, bicicleta va oferi mulți ani de distracție.Suport..
559 RON
Fără TVA:559 RON
Brand: RDB Model: Mierla 12
Prima bicicleta a copilului tau va ramane mereu in memoria lui.De aceea te invitam sa vizionezi modelele RDB cu o calitate superioara si un design pentru toate tipurile de gusturi.Bicicletele pentru copii RDB vin cu toate dotarile pentru siguranta si bucuria copilului tau asiguram o durata mare de v..
599 RON
Fără TVA:599 RON
Brand: RDB Model: Mierla 16
Modelele de biciclete RDB concepute pentru initierea in mersul pe bicicleta.Recomandate pentru copii cu varsta intre 4 si 6 ani si inaltimea cuprinsa intre 106 cm si 115 cm.Totusi, tinand cont ca bicicleta este una pentru initiere, este foarte important ca ea sa fie corect aleasa.O bicicleta potrivi..
649 RON
Fără TVA:649 RON
Se afişează de la 1 până la 12 din 37 (4 Pagini)
WhatsApp