Menu
Your Cart

Husă de Protecție pentru Scutere și Tricicluri

Husă de Protecție pentru Scutere și Tricicluri

Descriere

Păstrează-ți scuterul sau triciclul în condiții perfecte cu această husă de protecție premium. Construită pentru a oferi protecție maximă împotriva elementelor, această husă este esențială pentru orice proprietar de vehicule cu două sau trei roți care își dorește să-și mențină echipamentul în stare impecabilă.

Caracteristici principale:
1. Material Durabil și Rezistent la Intemperii:
Fabricată din poliester de înaltă calitate, această husă este impermeabilă și rezistentă la UV, protejând vehiculul tău de ploaie, zăpadă, soare și praf.

2. Design Universal și Ajustabil:
Disponibilă în diverse dimensiuni, husă se potrivește perfect atât pentru scutere, cât și pentru tricicluri de diferite mărimi. Sistemul de fixare ajustabil asigură o potrivire fermă și sigură, indiferent de modelul vehiculului tău.
3. Ventilație Eficientă:
Dotată cu orificii de aerisire inteligente, această husă previne acumularea condensului și apariția mucegaiului, menținând scuterul sau triciclul uscat și curat.
4. Instalare Rapidă și Ușoară:
Sistemul simplu de prindere cu benzi elastice și catarame facilitează montarea și demontarea husei în doar câteva minute, economisind timp prețios.
5. Protecție Extinsă:
Marginea elastică și curelele ajustabile oferă o acoperire completă și protecție suplimentară împotriva vântului puternic și a altor condiții meteo extreme.6. Portabilitate și Depozitare Facilă:
Husă vine cu un sac de depozitare compact, ideal pentru transport și stocare atunci când nu este utilizată.
Transformă-ți grija pentru scuter sau triciclu într-o prioritate cu această husă de protecție fiabilă și eficientă. Achiziționează acum și bucură-te de liniștea pe care o oferă protecția completă!

Husă de Protecție pentru Scutere și Tricicluri
149,99 RON
Cu TVA: 149,99 RON
  • Stoc: In Stoc
  • Model: Husa

Opţiuni disponibile

Credit module TBI Bank RO 3.3.1

37.58 Lei x 4 rate

WhatsApp