Menu
Your Cart

Blog

20 mai RDB - Apreciat de Auto-Bild România: Produsele Noastre Ecologice Ocupă un Loc Important în Piața Românească!
0 27
Mulțumim din inimă comunității noastre extraordinare!Suntem profund recunoscători și onorați pentru încrederea și susținerea pe care ne-o arătați în fiecare zi. Datorită vouă, brandul RDB a reușit să strălucească și să se remarce în industria noastră, iar recent am avut privilegiul să fim menționați într-un articol important. Accesează articolul ai..
10 mai RAC74 Angajează!
0 500
POSTURI VACANTE 1. CASIERI – TULCEA si HARSOVA:•   Servirea amabila si rapida a clientilor;•   Scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor;•  Operarea casei de marcat si procesarea platilor cu numerar/card, pentru achizitiile facute de client;•   Oferirea informatiilor si suportul necesar clientilor. 2. LUCRATORI COMERCIALI – TULCEA si..
03 feb. Vremea rece și acumulatorii vehiculelor electrice
0 1738
Vremea rece și acumulatorii vehiculelor electriceÎncepând cu luna decembrie, în toate zonele țării noastre ne confruntăm aproape zilnic cu temperaturi aproape de zero grade Celsius, iar acumulatorii vehiculelor electrice în anumite condiții pot avea de suferit. În acest articol ne propunem să vă informăm cât mai corect în privința întreținerii acum..
Se afişează de la 1 până la 3 din 3 (1 Pagini)
WhatsApp